RSS Ekonomi

Glada miner på Wall Street ! Vad sägs om lite inflation eller ett vinstlyft så att privatekonomin får sig en ansiktslyftning. Investeringar som inte bär sig eller börsnedgångar som får den ryska ekonomin att rasa. Företag som får lägga om kursen innan de går i konkurs. Att ha aktier på Dow Jones. Kan det löna sig med trading eller att ha en depå i Storbritannien där man kan handla med valutor. Kanske får du en del svar här !

Nyheter från www.affarsvarlden.se
 1. New York-börserna var genomgående ned i den inledande torsdagshandeln.
 2. Föräldrafritt behöver inte betyda att det kommer ställas till med brakfest. Men det finns några saker som kan vara bra att tänka på om ditt barn ska vara ensam hemma.
 3. Euron skakade av sig oroligheterna i Spanien på torsdagen och steg till högsta nivån på en vecka medan kronan tappade efter svensk arbetslöshetsstatistik som kom in något högre än väntat.
 4. Forskningsbolaget Immune Pharmaceuticals, listat på First North, har handelsstoppats, efter att kursen har fallit 39 procent under torsdagen till ett marknadsvärde på 22 miljoner.
 5. Philadelphia Fed index steg i oktober.
 6. En dämpning på bostadsmarknaden är nödvändig, men det är fortsatt viktigt att hålla ögonen på utvecklingen.
 7. Brittisk polis har genomfört tillslag mot 20 kontor som ett led i bekämpningen av bedrägerier kopplade till så kallade binära optioner som är finansiella instrument med hög risk att förlora det satsade kapitalet.
 8. Det är bra fart i världsekonomin. Men det är långt ifrån riskfritt och världens börser har blivit allt dyrare. Så hur ska man tänka som sparare?
 9. USA-börserna väntas börja torsdagens handel med sjunkande index, enligt terminerna före öppning.
 10. Teknikhandelsföretagets omsättning och vinst ökade för det tredje kvartalet.
 11. Handelsbanken Fonder har köpt aktier i MTG varefter innehavet uppgår till 5,05 procent av kapitalet och drygt 3 procent av rösterna.
 12. Nordea Markets höjer sin rekommendation för Fenix Outdoor till köp från behåll.
 13. Kronofogden har för första gången genomfört en exekutiv auktion med den digitala valutan bitcoin. Vinnaren betalade klart över marknadspris.
 14. Elanders redovisar ett resultat efter skatt på 14 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017 (58).
 15. När innovation och tradition möts skapas tillväxt inom fintech, ett exempel är Lendify som ökade inflödet av investerare när Lindorff kom in som garant.
Our website is protected by DMC Firewall!