RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Nu drar vinter-OS igång och det bästa sättet att uppleva evenemanget på är med en grym tv. Här är ett gäng tv-apparater som är riktigt vassa.

 2. Att blanda Japans största rollspelsserie med den svenska succén Minecraft visar sig vara en ovanligt lyckad kombination.

 3. Tänkte ursprungligen lansera "Yeti" under 2017 som skulle kunna strömma spel direkt från molnet via en Chromecast.

 4. Spela vad du vill, när du vill. Kan Microsofts prenumerationstjänst förändra hur vi spelar?

 5. Playstation 4 bjuder på flertalet fantastiska spel, men det kan vara svårt att hitta de bästa. Vi har listat våra favoriter.

 6. Multiroom-högtalare är ett smidigt sätt att sprida musik i hela hemmet. Vi testar de mest spännande lösningarna just nu. För både stora och små rum.

 7. Nintendo Switch Online kommer kosta 20 dollar per år och blir obligatoriskt för att köra spel online.

 8. Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Oroa dig inte, vi har listat bästa presenterna för båda han och henne som går att köpa på några sekunder.

 9. Vi har testat sju olika handsfreemodeller för under tusenlappen och två av dem imponerar.

 10. Spelkonsoler i all ära, men för den nörd som är uppvuxen på 1980-talet finns det ännu coolare grejer. Veckans topplista går igenom höjdpunkterna till Amiga; alla gamerdatorers moder.

 11. Philips har presenterat årets tv-sortiment, med tre läckra oled-modeller i storformat som största publikdragare. Vi var på plats och här är vårt första intryck.

 12. Monster Hunter-serien har sedan länge regerat i Japan. Med Monster Hunter: World tänker Capcom även ta ett grepp om resten av världen – och det är helt briljant.

 13. Nu har vårterminen startat och det är dags att lära sig allt om världen och livet. Här är prylarna som ser till att kunskapen verkligen klibbar fast.

 14. Hålla formen eller komma i form? Här är åtta fräna träningsprylar som hjälper dig att må bättre i höstkylan.

 15. Presenterar ny satsning med vikbara kartongmodeller som används för att bygga saker som robotar, pianon och fiskespön.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!