RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Letar du efter en julklapp som både blir uppskattad av mottagaren och inte ruinerar dig? Vi har samlat bästa julklapparna för tekniknörden – för under femhundringen!

 2. Den retrodoftande konsolen kommer köra Linux och har en specialbyggd AMD-processor som gör det möjligt att spela såväl klassiska Atari-spel som nyare titlar på den.

 3. Glöm batteritorsk och synkroniseringskaos – med spelen i Sonys satsning Playlink används mobilen som handkontroll. Men är spelen något att ha?

 4. Ny tjänst i landet ska låta drönare åka runt på arbetsplatserna och spela "Auld Lang Syne" på hög volym för att tvinga arbetare att gå hem.

 5. Hej Alexa! Amazon släpper sin AI-högtalare i 28 nya länder varav ett är Sverige.

 6. Platinum Games jobbar på tredje spelet om actionhäxan Bayonetta. Släpps exklusivt till Nintendo Switch

 7. Många gör av med mer elektricitet än de behöver - här är tipsen för att minska elförbrukningen.

 8. Behöver du julklappstips till den största Apple-fantasten i ditt liv? Här är nio klapptips som knappast kan bli fel.

 9. Kultäventyrets servrar släcks ner i februari nästa år. I och med det kommer spelets unika onlinedel att försvinna permanent.

 10. Använder 567 synkroniserade skrivare för att bjuda på färgexplosioner i musikvideon för Obsession. Ja, allt papper gick förstås till återvinningen.

 11. M3:s chefredaktör Mikael Lindkvist är skeptisk till att vi ska köpa elcyklar och lägga under granen.

 12. Philips nya 7500-serie imponerar bildmässigt, samtidigt som vi gillar såväl design som handhavande. Men är det rätt läge att köpa – eller bör du satsa på oled istället?

 13. Företaget vill inte att du bara ska ladda ditt hem och din bil med deras teknologi. Släpper nu powerbank för mobilen.

 14. Att Doom ens fungerar på Nintendo Switch är en imponerande bedrift – men hur mycket har försvunnit i flytten till en så pass svag maskin?

 15. I del tre i vår Raspberry Pi-skola visar vi hur du enkelt förvandlar din Raspberry Pi till en strömsnål och högst kompetent hemmaserver.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!