RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Bredband, routrar, kablar, wifi, bluetooth och mycket mer. Här är det viktigaste att tänka på när du bygger upp ditt smarta, uppkopplade och sammankopplade hem.

 2. Ska kunna göra så att budbilsförare kan gå in i ditt hem och lämna paket även när du inte är hemma.

 3. Nästa vecka släpps Gran Turismo Sport till Playstation 4. M3 har fått förhandstesta efterlängtade racingspelet – och det är precis lika underhållande som väntat.

 4. Playstation 4 bjuder på flertalet fantastiska spel, men det kan vara svårt att hitta de bästa. Vi har listat våra favoriter.

 5. De stora nyheterna stavas 4k och hdr, vilket i sig gör Apples nya mediabox till en stor uppgradering. En del stöd och anpassningsmöjligheter lyser dock med sin frånvaro.

 6. När dagens spel ska marknadsföras är det oftast tillsammans med trailers värdiga de mest påkostade Hollywood-produktioner. Men det fanns en tid då allt var lite enklare – och bra mycket roligare.

 7. Google Home Mini ska kosta cirka 400 kronor och passa in överallt i hemmet medan Google Home Max utlovar superljud. Om de kommer till Sverige återstår att se.

 8. Årets mest hajpade racingspel är här, men finns det något att hylla bakom grafiken?

 9. Företaget jobbar enligt källor till Techcrunch hårt för att få ut en smart skärm som kan utmana Amazons Echo Show redan under 2017.

 10. Ett av de sista storspelen till Nintendos försäljningsflopp Wii U var Pokkén Tournament. Nu får det unika fightingspelet en ny chans på Switch.

 11. Svenska Machine Games är tillbaka med ytterligare ett actionosande Wolfenstein-spel. M3 har provspelat.

 12. De här tangentbordsgenvägarna för Windows 10 är mindre kända än ctrl + alt + del, men riktigt smidiga och väl värda att lära sig.

 13. Har en liten, rundad skärm på 2,5 tum och kan användas för att göra videosamtal och kontrollera det smarta hemmet.

 14. Med Super Nintendo Classic Mini har det blivit dags att damma av en av de mest hyllade spelkonsolerna någonsin. Men allt är inte riktigt perfekt.

 15. Den retrodoftande konsolen kommer köra Linux och har en specialbyggd AMD-processor som gör det möjligt att spela såväl klassiska Atari-spel som nyare titlar på den.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!